διασκέδαση

Άλλες ενότητες

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
jokes

Cannon Blast

Σε αυτό το παιχνίδι είστε ο καπετάνιος ενός πειρατικού πλοίου με στόχο να ...εξολοθρεύσετε εχθρικά πλοία. Κινείτε τον καπετάνιο με τα βέλη και όταν σχηματίζεται ένας λευκός κύκλος γύρω από το κανόνι, χρησιμοποιείτε τα βέλη (πάνω/κάτω) για να σημαδέψετε και πατάτε το Space για να εκτοξεύσετε ...κανονόμπαλες! Μια προσφορά της miniclip.com (Μεγάλη Βρετανία).

Hostile skies

Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι ...πτήσεων όπου πετάτε ένα μαχητικό του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου και σκοπός σας είναι να καταρρίψετε εχθρικά μαχητικά και να βομβαρδίσετε εχθρικά πλοία! Παίζεται με το ποντίκι ενώ βόμβες ρίχνετε με το space. Μια προσφορά της miniclip.com (Μεγάλη Βρετανία).

XRAYE

Ένα κάπως bizarre παιχνίδι ...με πολύ μυστήρια επιλογή sountrack. Θυμίζει περισσότερο άσκηση IQ από οτιδήποτε άλλο. Ελέγχετε μια μεταλλική τσιμπίδα (!?) και την περιστρέφετε με σκοπό να κιτρινίσετε τις βούλες. Μετά από μερικά επίπεδα γίνεται αρκετά ... πολύπλοκο! Παίζεται με τα βέλη (δεξιά/αριστερά), το space και το πλήκτρο ctrl. Μια προσφορά της miniclip.com (Μεγάλη Βρετανία).

Pearl Diver

Βουτήξτε για μαργαριτάρια και κρυμμένους θησαυρούς! Μέσα σε προκαθορισμένο χρόνο πρέπει να βουτήξετε σε νερά γεμάτα καρχαρίες, να συλλέξετε προκαθορισμένο αριθμό μαργαριταριών και όλα αυτά πριν τελειώσει το οξυγόνο σας! Πριν βουτήξετε γεμίστε τη φιάλη με οξυγόνο πατώντας τα βέλη (δεξιά/αριστερά). Στο νερό ελέγχετε το δύτη με τα βέλη και μαζέυετε μαργαριτάρια με το space. Μια προσφορά της miniclip.com (Μεγάλη Βρετανία).

Pengapop

Ένα παιχνίδι ταχύτητας όπου ένας ...πιγκουίνος εκτοξεύει χρωματιστές μπάλες με σκοπό να ευθυγραμμίσει τρεις μπάλες με το ίδιο χρώμα, δημιουργώντας ένα κενό για να πυροβολήσει το έπαθλο που βρίσκεται πίσω από το τείχος με τις μπάλες! Μια προσφορά της miniclip.com (Μεγάλη Βρετανία).

Slingshot

Την προϊστορική εποχή το πιο εξελιγμένο όπλο η τελευταία λέξη της ...τεχνολογίας ήταν η σφεντόνα! Οδηγήστε τη φυλή σας στη νίκη κατατροπώνοντας εχθρικές φυλές. Κάθε φορά που προχωράτε στο επόμενο επίπεδο οι εχθροί σας αυξάνονται! Κάντε υπομονή με τη λευκή οθόνη ενώ φορτώνει αυτό το παιχνίδι τύπου shockwave. Μια προσφορά της miniclip.com (Μεγάλη Βρετανία).

Bubble Trouble

Ένα περίεργο παιχνίδι όπου είστε ένα... διαβολάκι και με το γάντζο σας προσπαθείτε να... διασπάσετε τα μπαλάκια που αναπηδούν από πάνω σας μέχρι να διαλυθούν τελείως. Αν σας χτυπήσει ένα μπαλάκι χάνετε μια ζωή. Παίζεται με τα βέλη και το space. Μια προσφορά της miniclip.com (Μεγάλη Βρετανία).

Bug-On-A-Wire

Είστε ένα... ζουζούνι που τρέχει πάνω στα καλώδια του ηλεκτρικού. Σκοπός σας... η επιβίωση! Αποφύγετε τα πουλιά με τα βέλη. Μια προσφορά της miniclip.com (Μεγάλη Βρετανία).

Cable Capers 2

Είστε ένας εργάτης εγκλωβισμένος στον υπόγειο περιστοιχισμένος από αλιγάτορες. Σκοπός σας είναι να βγείτε από τον υπόγειο. Πυροβολείτε με το "x", πηδάτε με το "z" και κινείστε με τα βέλη. Μια προσφορά της miniclip.com (Μεγάλη Βρετανία).

Canyon Glider

Ένα παιχνίδι με πολύ ωραία... κίνηση. Σκοπός σας είναι να τρέξετε με φόρα προς το γκρεμό με το ανεμόπτερό σας και μόλις απογειωθείτε να συγκεντρώσετε πόντους περνώντας μέσα από τους περιστρεφόμενους κύκλους. Τρέχετε με τα βέλη (δεξί-αριστερό βέλος εναλλάξ πολύ γρήγορα) και στον αέρα κινείστε με τα βέλη. Μια προσφορά της miniclip.com (Μεγάλη Βρετανία).

Detonator

Ένα παιχνίδι με φοβερά.... ηχητικά εφέ...! Είστε ένα πορτοκαλί ανθρωπάκι και καλείστε να εκπυρσοκροτήσετε τις βόμβες χωρίς να.. ανατιναχθείτε. Παίζεται με τα βέλη και το space. Μια προσφορά της miniclip.com (Μεγάλη Βρετανία).

Fighting School (Σχολείο Πάλης)

Διαλέγετε έναν μαθητή ή μαθήτρια και αρχίζετε στις μπουνιές και στις κλωτσιές όποιον βρείτε μπροστά σας! Αρκετά εκτονωτικό αν μη τι άλλο! Κινείστε με τα βέλη και βαράτε με το SPACE. Παρουσιάζεται σε συνεργασία με την Cerberus Studio (Ταϊβάν).

Happy Pill!

Σημαδέψτε με το χάπι.. τις φατσούλες! Σκοπός του παιχνιδιού είναι να τις πετύχετε όλες χωρίς να πετύχετε κάποια παραπάνω από δύο φορές…Παίζεται με το ποντίκι. Αυτό το ιδιαίτερα διασκεδαστικό παιχνίδι ήταν μια προσφορά της Bitmagic (Ολλανδία/ΗΠΑ).

Longbow (Τοξοβολία)

Μεταφερόμαστε στην μεσαιωνική εποχή… Είστε ένας τοξευτής και πρέπει να εξολοθρεύσετε εχθρικούς στρατιώτες σημαδεύοντας… κεφάλια και σώματα. Σημαδεύετε με τα βέλη (πάνω-κάτω) και ρίχνετε τόξα με το SPACE. - Παρουσιάζεται σε συνεργασία με τον Filip Stojanovski (ΠΓΔΜ).

Mazegirl (Κοπέλα του λαβύρινθου)

Είστε μια κοπέλα. Πρέπει να βγείτε από έναν λαβύρινθο. Ακούγεται απλό; Λίγη φόρα να πάρεις και… γκρεμοτσακίστηκες! Κινείστε με τα βέλη και σταματάτε πατώντας το SPACE - Παρουσιάζεται σε συνεργασία με τον Emil Korngold (Ολλανδία).

Mission Mars (Αποστολή Άρης)

Ένα απλό και πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι! Ελέγχετε ένα ΟΥΦΟ και σκοπός σας είναι να ισοπεδώνετε πόλεις! Ρίχνετε λέιζερ με το space. Μια προσφορά της miniclip.com (Μεγάλη Βρετανία).

Monkey Lander

Ένας πίθηκος οδηγώντας ένα... διαστημόπλοιο συλλέγει φρούτα. Μόλις συλλέξει όλα τα φρούτα σε μια πίστα πρέπει να προσγειωθεί... ομαλά. Παίζεται με τα βέλη. Μια προσφορά της miniclip.com (Μεγάλη Βρετανία).

Pacman

Ίσως το πιο δημοφιλές παιχνίδι στην ιστορία του gaming! Το γνωστό αδηφάγο κίτρινο κεφάλι στις κλασσικές του περιπέτειες! Παίζεται με τα βέλη. Η σούπερ αυτή επανέκδοση παρουσιάζεται σε συνεργασία με τον Paul Neave (Μ. Βρετανία).

Paintball

Παιχνίδι ιδανικό για την ελάττωση του στρες!! Οπλισμένοι με ένα paintball gun σημαδεύετε όλα τα smileys που εμφανίζονται στο γραφείο σας! Παίζεται με το ποντίκι. Μια προσφορά της miniclip.com (Μεγάλη Βρετανία).

Panik in Chocoland

Οι περιπέτειες του διαστημικού λαγού... στο εργοστάτστιο της σοκολάτας! Σκοπός σας είναι να μαζέψετε όλες τις βόμβες πριν τελειώσει ο χρόνος σας και εκραγούν! Κινείστε με τα βέλη και κάνετε άλμα με το space. Μια προσφορά της miniclip.com (Μεγάλη Βρετανία).

Penguin Push

Βοηθήστε τον πιγκουίνο να μεταφέρει τους παγωμένους κύβους στις θέσεις τους! Θα καταλάβετε μόλις αρχίσετε να παίζετε! Φαινομενικά απλό παιχνίδι, ωστόσο δυσκολεύει σταδιακά. Κινείστε με τα βέλη. Μια προσφορά της miniclip.com (Μεγάλη Βρετανία).

Sheepish!

Βοηθήστε τα προβατάκια να περάσουν απένταντι. Ένα παιχνίδι για γερά ανταλλακλαστικά! Παίζεται με τα βέλη. Μια προσφορά της miniclip.com (Μεγάλη Βρετανία).

Shoot the Mail (Πυροβολήστε την αλληλογραφία)

Ένα παιχνίδι για πολύ γρήγορα…. αντανακλαστικά. Είστε ταχυδρόμος και σκοπός σας είναι να «πυροβολήσετε» όσο το δυνατόν πιο πολλά γράμματα μπορείτε στα γραμματοκιβώτια που εμφανίζονται! Αποφύγετε τους σκύλους, τα αυτοκίνητα, τους κάκτους και γενικότερα οτιδήποτε κινείται στην οθόνη… Κινείστε με τα βέλη και πυροβολείτε με το SPACE - Παρουσιάζεται σε συνεργασία με τον Shane Huston από τη Vencio (ΗΠΑ)!

Shootin' Hoops (Μπάσκετ)

Μπάσκετ σε παραλλαγές στριτ και γηπέδου. Ελέγχετε έναν παίχτη, αποφεύγετε τους αντιπάλους και προσπαθείτε να σημειώσετε όσο το δυνατόν περισσότερα καλάθια. Τριπλάρετε με τα βέλη και ρίχνετε σουτ με το "x". Μια προσφορά της miniclip.com (Μεγάλη Βρετανία).

Slingshot Swamp (Βαλτοσφεντόνα)

Σκοπός του παιχνιδιού είναι να πετύχετε τουλάχιστον 5 βατράχους σε κάθε πίστα (σας δίνονται δέκα ευκαιρίες) για να προχωρήσετε στην επόμενη! Σημαδεύετε με το ποντίκι και εκτοξεύετε πέτρες με κλικ. Όσο πιο πολλή ώρα κρατάτε το κουμπί πατημένο, τόσο πιο μακριά εκτοξεύετε την πέτρα! Προσωπικά δεν έχω καταφέρει να προχωρήσω πιο πέρα από την πίστα με τους νιντζοβατράχους! - Παρουσιάζεται σε συνεργασία με την Accompany Software (ΗΠΑ).

Starfrood

Ένα απλό ωστόσο αρκετά δύσκολο παιχνίδι. Κατευθύνετε ένα διαστημόπλοιο και προσπαθείτε να το προσγειώσετε σε μια επίπεδη πλατφόρμα. Φροντίστε να ελαττώσετε ταχύτητα πριν προσγειωθείτε και προσέξτε τα καύσιμά σας! Παίζεται με τα βέλη. Δημιουργός του παιχνιδιού είναι ο Kris Hooper (Καναδάς)

Supermodel Scrap (Μονομαχία υπερμοντέλων)

Δυο σουπερμόντελ πλακώνται στο ξύλο. Επιτεθείτε με κλωτσιές, μαλλιοτραβήγματα και σπρέι μαλλιών… μεταξύ άλλων. Παίζεται με τα βέλη και βαράτε πατώντας το SPACE. Με συνδυασμούς πλήκτρων χρησιμοποιείτε τα ειδικά σας όπλα.(κάντε κλικ στο info αφού ξεκινήσετε το παιχνίδι για περισσότερες πληροφορίες). Παρουσιάζεται σε συνεργασία με την Attic Media (Μ. Βρετανία).

Tennis Ace

Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι τένις. Παίζεται με το ποντίκι. Μια προσφορά της miniclip.com (Μεγάλη Βρετανία).

Tong

Ένα μάλλον ασυνήθιστο παιχνίδι! Σκοπός σας είναι να παίξετε «τέννις» με τη γλώσσα σας και ένα μπιζέλι! Θα καταλάβετε τι εννοούμε όταν παίξετε! Παίζεται με το ποντίκι. Παρουσιάζεται σε συνεργασία με την Voodoo UK.

Zed

Ο Zed από μικρός είχε ένα όνειρο. Να αποκτήσει μια χρυσή στολή. Βοηθήστε τον να συλλέξει αρκετά χρυσά κομμάτια μέσα από 10 πίστες για να κάνει το όνειρό το πραγματικότητα. Παίζεται με τα βέλη. Μια προσφορά της miniclip.com (Μεγάλη Βρετανία).

Alien Clones (Εξωγήινοι Κλώνοι)

Χειρίζεστε ένα τετράποδο.. ρομπότ και σκοτώνετε άλλα ρομπότ. Κλασικό shoot-'em-up. Παίζεται με το ποντίκι. Μια προσφορά της miniclip.com (Μεγάλη Βρετανία).

Aqua Energizer

Ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι όπου είστε ένα πορτοκαλί πλάσμα ονόματι "Νέμο", βρίσκεστε στο βυθό της θάλασσας και καλείστε να μεταφέρετε κόκκινες μπάλλες πάνω στο energizer (έναν μπλε κύλινδρο με ένα λευκό βέλος) και μόλις εκείνο φορτιστεί (θα δείτε να φέγγει ένα μπλε φως) σας μεταφέρει στην επόμενη πίστα. Παίζεται με τα βέλη και το space. Μια προσφορά της miniclip.com (Μεγάλη Βρετανία).

Battleships (Ναυμαχία)

Το κλασικό επιτραπέζιο παιχνίδι της ναυμαχίας στην online μορφή. Τοποθετείτε τα πλοία σας πάνω στο ταμπλό με τα βέλη και το ποντίκι, ενώ χρησιμοποιείτε το ποντίκι για να μαντέψετε τη θέση των πλοίων του εχθρού. Μια προσφορά της miniclip.com (Μεγάλη Βρετανία).

Beach Tennis

Παιχνίδι τένις αλλά... στην άμμο. Κινείστε με τα βέλη ενώ χτυπάτε το μπαλάκι με το space. Όσο περισσότερη ώρα κρατάτε το space πατημένο, τόσο πιο δυνατά χτυπάτε το μπαλάκι. Μια προσφορά της miniclip.com (Μεγάλη Βρετανία).

Boom Boom Volleyball

Μπιτς βόλεϊ αλλά αντί για μπάλα έχετε να κάνετε με μια βόμβα. Όσες περισσότερες φορές "σκάσει" η βόμβα στην πλευρά σας, τόσο πιο πολύ κινδυνεύετε να εκραγεί εκείνη και να χάσετε το παιχνίδι. Παίζεται με τα βέλη και το space. Μια προσφορά της miniclip.com (Μεγάλη Βρετανία).