Λένε την αλήθεια...

Vaggelis G απο το Tripadvisor
Σε ενα ωραιο, καθαρο,και οικογενειακο ξενοδοχειο,περασαμε μια βδομαδα απολυτης χαλαρωσης.Το φαγητο πολυ καλο[ μπραβο Μακη και κυρια Δημητρα].Η θαλασσα παρα πολυ καλη παροτι ειχε αρκετο αερα ηταν καθε μερα λαδι.Στο δωματιο υπηρχε καθημερινη καθαριοτητα με κλιματιστικο ,κουζινακι ,ψυγειο,καθως επισης και ωραια θεα απο το μπαλκονι. Το.Πάρκινγκ στο πίσω μέρος (λίγο δύσκολη η πρόσβαση αφού περνάς απο υποτυπώδη "δρόμο" (αμμουδιά της παραλίας). Περιποιημένος κήπος, μια μικρή "φάρμα" με ζωάκια. . Το πρωϊνό αξιοπρεπές (τη μιά μέρα φρέσκα αυγά, την άλλη κέικ, ψημένο ψωμάκι καφέ κλπ.). Οι άνθρωποι του ξενοδοχείου ευγενικοί και περιποιητικοί. Με λίγα λόγια μιά εξαιρετικά "τίμια" προσφορά. Η σχεση μεταξη τιμής και παροχων ηταν πολυ λογικη. το συστήνουμε ανεπιφύλακτα ως μιά αξιοπρεπή πρόταση διαμονής αλλά και λόγω του όμορφου μέρους που βρίσκεται.

Tina K απο Tripadvisor
Απο το κρεβάτι του -μικρού μεν, πανέμορφου δε- δωματίου, στην καρέκλα του εστιατορίου για να απολαύσετε τις σπιτικές λιχουδιές και το φρέσκο ψάρι και μετά στην ξαπλώστρα μπροστά στην ακρογιαλιά. Ιδανικό για οικογένεια με μικρά παιδιά λόγω της υπέροχης πεντακάθαρης και καθόλου απότομης θάλασσας. Όλα αυτά σε μικρή απόσταση απο την Αθήνα με αξιοπρεπέστατες τιμές και απίστευτη ηρεμία. Βασικά μην το προτιμήσετε γιατί αν μαζευτείτε πολλοί δεν θα μπορώ εγώ να ξαναβρώ διαθέσιμο δωμάτιο!!! Χεχεχε!!!

marianna2212 απο Tripadvisor
Μειναμε 3 νύκτες/4ημέρες και πραγματικά δεν κουνηθήκαμε καθόλου!Πραγματικα πολύ όμορφο μέρος, ιδανικό για ξεκούραση και χαλάρωση.Τα δωμάτια πολύ καθαρά, παρά την πολύ άμμο που κουβαλάγαμε από την παραλία, πολύ φιλόξενοι άνθρωποι, πρόθυμοι να σε εξυπηρετήσουν και πολύ πολύ νόστιμο φαγητό.Το πρωινό ικανοποιητικό, χωρίς πολλά πράγματα αλλά αξιοπρεπές.Ολα τα μεσημέρια τρώγαμε στο εστιατόριο και πραγματικά άξιζε.Κοινόχρηστοι χώροι ιδανικοί για μικρά παιδιά και το βασικό μπροστά στη θάλασσα.Υπάρχουν μικροπράγματα προς διόρθωση αλλά αυτό ισχύει παντού!Μας το σύστησαν και πραγματικά άξιζε!


Κλείσιμο

Αναζήτηση Διαθεσιμότητας

    1. ηλικία: 18+
    2. ηλικία: 2-17
    3. ηλικία: 0-1
    ανά δωμάτιο


travel agent:


Σύνολο διαμονής:
Credit note:
Πρόσθετες υπηρεσίες:
Φόροι:
Σύνολο κράτησης:
Προκαταβολή: