ΚΟΡΥΦΑIΟΙ ΛΟΓOI ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛEΞΕΤΕ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ KASTRO MAINI

Υπέροχη τοποθεσία

Το Κάστρο Μάινι βρίσκεται στην καρδιά της πόλης Αρεόπολης, η οποία βρίσκεται στην είσοδο της παραδοσιακής και γνωστής Μάνης. Μόλις 5 χλμ. από την Αρεόπολη θα βρείτε το Λιμένι - ένα από τα ωραιότερα παραθαλάσσια χωριά της Λακωνικής Μάνης. Ξεκινώντας από το ξενοδοχείο μπορείτε να εξερευνήσετε γειτονικές περιοχές ενδιαφέροντος όπως το Γύθειο, το Οίτυλο και το Σπήλαιο του Διρού.

Αξέχαστη εξυπηρέτηση πελατών

Το ξενοδοχείο διευθύνεται από μια τοπική οικογένεια που μπορεί να σας βοηθήσει με όλες τις ανάγκες και τις ερωτήσεις σας. Είναι πάντα διαθέσιμη για να σας περιποιηθεί και να σας δείξει το καλύτερο πρόσωπο της ελληνικής φιλοξενίας.

Παροχές και άνεση

Το ξενοδοχείο ανακαινίστηκε πρόσφατα προσφέροντας το καλύτερο στους επισκέπτες του. Μια εποχική πισίνα με pool bar μπορεί να σας προσφέρει στιγμές χαλάρωσης. Δωρεάν Wi-Fi είναι διαθέσιμο σε όλο το ξενοδοχείο και ένα πλούσιο ελληνικό πρωινό σε μπουφέ σας περιμένει κάθε πρωί. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να δοκιμάσουν παραδοσιακές ελληνικές λιχουδιές στο εστιατόριο του Κάστρου Μάινι το βράδυ!


Κλείσιμο

Αναζήτηση Διαθεσιμότητας

    1. ηλικία: 12+
    2. ηλικία: 2-11
    3. ηλικία: 0-1
    ανά δωμάτιο


travel agent:


Σύνολο διαμονής:
Credit note:
Πρόσθετες υπηρεσίες:
Φόροι:
Σύνολο κράτησης:
Προκαταβολή: