Γιατί να επιλέξετε το Perivoli Country Hotel & Retreat

Φωλιασμένο στους λόφους, στο χωριό Πυργιώτικα, μόλις 8,5χλμ από το ρομαντικό Ναύπλιο, το Ξενοδοχείο Περιβόλι συνδυάζει πολυτελή διαμονή και αγροτουρισμό και θα σας κερδίσει με τις εξαιρετικές παροχές του, την οικειότητα που αποπνέει η σύγχρονη αισθητική του, αλλά και με την ιδιαίτερα προνομιακή τοποθεσία του.

Αξιοποιήστε την για αυθόρμητες αποδράσεις στα εντυπωσιακά αξιοθέατα του Ναυπλίου και τις όμορφες παραλίες της Αργολίδας, για οργανωμένες ποδηλατικές και περιπατητικές εξερευνήσεις σε ορεινές διαδρομές, και τόσες άλλες δραστηριότητες για μεγάλους και παιδιά, που θα σας γεμίσουν ενέργεια.

Τις γεμάτες ζωντάνια ημέρες, ακολουθούν ξεκούραστα βράδια σε ευρύχωρα, πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια με κομψή διακόσμηση, τζάκι και όλες τις ανέσεις που αναζητάτε, τα οποία μετατρέπονται στο δικό σας μοναδικό καταφύγιο ηρεμίας και χαλάρωσης.

Θέλετε να αναζωογονηθείτε χωρίς να κάνετε βήμα από το ξενοδοχείο; Δοκιμάστε το παραδοσιακό πρωινό μας με τις χειροποίητες νοστιμιές από ελληνικά προϊόντα τοπικών παραγωγών, καθώς και τα εξαιρετικά πιάτα στο a la carte εστιατόριο μας. 

Δροσιστείτε στα νερά της πισίνας, απολαύστε ένα χαλαρωτικό μασάζ στο δωμάτιό σας και πιείτε τον καφέ ή το ποτό σας στο αίθριο με την πανοραμική θέα στην πεδιάδα και το χωριό. Οι δυνατότητες είναι πολλές και κάνουν τη διαμονή σας στο Ναύπλιο πραγματικά ξεχωριστή!


Κλείσιμο

Αναζήτηση Διαθεσιμότητας

    1. ηλικία: 14+
    2. ηλικία: 6-13
    3. ηλικία: 0-5
    ανά δωμάτιο

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΝΩΡΙΣ & ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ

Κάντε κράτηση για τις διακοπές σας εγκαίρως και κερδίστε έκπτωση 10% επί της standard τιμής για όλους τους τύπους των δωματίων μας!

Κάντε κράτηση ΝΩΡΙΣ και ανακαλύψτε την υπέροχη γεύση της υγιεινής και αρωματικής κουζίνας μας!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ  5-9 & 10+ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ

Επωφεληθείτε από την προσφορά μακράς διαμονής και κερδίστε έκπτωση από 15% έως και 20% για όλους τους τύπους των δωματίων μας!

Κάντε κράτηση ΤΩΡΑ και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία ικανοποίησης και χαλάρωσης!


travel agent:


Σύνολο διαμονής:
Credit note:
Πρόσθετες υπηρεσίες:
Φόροι:
Σύνολο κράτησης:
Προκαταβολή: