Καλωσήρθατε στο Althea Village

Outdoor View 6

Το Althea Village είναι συγκρότημα εξοχικών κατοικιών κτισμένο αμφιθεατρικά στον κόλπο του Διρού απέναντι απο τα πασίγνωστα Σπήλαια. Βρίσκεται στο τέταρτο χιλιόμετρο Αρεόπολης-Γερολιμένα στην Μάνη στον νομό Λακωνίας, στην πλαγιά του βουνού μέσα σε ελιές και άγρια βλάστηση με πολύχρωμα αγριολούλουδα και πλήθος αυτοφυών αρωματικών φυτών.

Συνδυάζοντας την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της Μάνης με τις σύγχρονες ανέσεις της εποχής και διατηρώντας το χρώμα του τόπου, ο επισκέπτης ταξιδεύει σε μια άλλη εποχή, ζει μια πρωτόγνωρη εμπειρία χαλαρώνοντας σε ένα τοπίο μαγευτικό απολαμβάνοντας τις φυσικές ομορφιές της περιοχής και παρατηρώντας την αρμονία της φύσης.

Το συγκρότημα αποτελείται από αυτόνομα πυργόσπιτα φτιαγμένα από πέτρα της Μάνης και ξύλο. Κάθε σπίτι μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι έξι άτομα. Διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, καθιστικό και μπάνιο. Όλοι οι χώροι κλιματίζονται και διαθέτουν αυτόνομη θέρμανση και ζεστό νερό, TV, στεγνωτήρα μαλλιών και ατομικό χρηματοκιβώτιο. Όλα τα σπίτια έχουν βεράντα με θέα προς την θάλασσα αλλά και το βουνό.

  • Διαμονή
    στη Μάνη
  • Υπέροχες σουίτες
Επιλογή της Apple για το Iphone 7 Plus
2016
Apple
Ευρωπαϊκό Βραβείο Πολιτιστικής Κληρονομιάς
2016
Europa Nostra
Booking Guest Award
2016
Booking.com
Travel Myth Award
2016
Travel Myth