Achillion Luxury Corfu Villa

Επισκόπηση

Το Achillion Luxury Corfu Villa βρίσκεται στην Κέρκυρα, σε μία ομορφη και ήσυχη περιοχή με μαγευτική θέα προς τη θάλασσα του Ιονίου, 3 χλμ. από το αεροδρόμιο, 5 χλμ. από το κέντρο της πόλης, και πολύ κοντά στο πανέμορφο και μοναδικό Ποντικονήσι. Σε απόσταση 5 λεπτών με το αυτοκίνητο βρίσκεται το φημισμένο Αχίλλειον, μία από τις γνωστότερες βασιλικές επαύλεις της Ευρώπης και ίσως το σημαντικότερο αξιοθέατο - αρχιτεκτόνημα της Κέρκυρας.
Το Achillion Luxury Corfu Villa είναι μία υπέροχη βίλα η οποία διαθέτει ιδιωτικό χώρο στάθμευσης για 3 αυτοκίνητα. Είναι πλήρως εξοπλισμένη με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, όμορφα διακοσμημένη και εφοδιασμένη με όλα τα απαραίτητα για την καθημερινότητά σας.
Προσφέρει στους επισκέπτες της μεταξύ άλλων, 4 μεγάλα υπνοδωμάτια με τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης, 2 σαλόνια με τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης, 2 μεγάλες τραπεζαρίες, 2 εσωτερικά τζάκια για τις κρύες νύχτες του χειμώνα, μεγάλη ευρύχωρη κουζίνα με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, δύο μεγάλα δίπορτα ψυγεία, φούρνο μικροκυμάτων, πλυντήρια πιάτων και ρούχων, σίδερα-σιδερώστρα, 2 μεγάλα μπάνια με ατμόλουτρο/ υδρομασάζ και σεσουάρ, και 1 μικρότερο μπάνιο.
Τόσο ο εσωτερικός χώρος όσο και ο εξωτερικός με την ιδιωτική πισίνα, το μπάρμπεκιου αλλά και τις μεγάλες, ευρύχωρες βεράντες, σας προσφέρουν μοναδική θέα στη καταγάλανη θάλασσα του Ιονίου, για στιγμές ξεκούρασης και ηρεμίας.
Η οικία διαθέτει κλιματισμό και υποδαπέδια θέρμανση σε όλους τους χώρους.

Ενημέρωση σχετικά με την Covid-19

Το κατάλυμά μας τηρεί όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης και προστασίας ακολουθώντας τα ειδικά πρωτόκολλα διαχείρισης και πολιτικής σύμφωνα με τις υπουργικές αποφάσεις.


Σημειώσεις

Αποστάσεις:
• Μίνι μάρκετ: 20μ.
• Στάση λεωφορείου: 5' με τα πόδια
• Παραλία: 800μ.
• Ψαροταβέρνες, σούπερ μάρκετ, φρουταρίες, περίπτερα, κλαμπ, καφετέριες: Σε κοντινή απόσταση με τα πόδια

Γενικές παροχές

Κήπος, Πισίνα, Δωρεάν Wi-Fi, Ιδιωτικό πάρκινγκ (δωρεάν), Δεν επιτρέπονται κατοικίδια

Αριθμός μονάδων (καταλυμάτων): 1

Διαμονή & Ενδεικτικές Τιμές ανά διανυκτέρευση*

* Κάντε κλικ σε έναν μήνα για τις τιμές του συγκεκριμένου μήνα:

Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Βίλα με θέα στη θάλασσα 250m2 (8 άτομα)

κατόπιν αίτησης

κατόπιν αίτησης

κατόπιν αίτησης

κατόπιν αίτησης

κατόπιν αίτησης

κατόπιν αίτησης

κατόπιν αίτησης

κατόπιν αίτησης

κατόπιν αίτησης

κατόπιν αίτησης

κατόπιν αίτησης

κατόπιν αίτησης

Βίλα με θέα στη θάλασσα 250m2 (8 άτομα) - Γενικές παροχές

Μπαλκόνι, Θέα στη θάλασσα, Πισίνα, Δωρεάν Wi-Fi, Κλιματισμός, Ιδιωτική είσοδος, 3 διπλά κρεβάτια, 2 μονά κρεβάτια, Μπάνιο, Μπουρνούζι, Jacuzzi, Σεσουάρ, Κουζίνα, Ψυγείο, Βραστήρας, Καφετιέρα, Φούρνος, Καθιστικό, Τραπεζαρία, Πλυντήριο πιάτων, Πλυντήριο ρούχων, Σίδερο ρούχων, Είδη πρώτης ανάγκης, Τηλεόραση, Τζάκι

Επικοινωνία

Υπεύθυνη: Ελένη Δημητρίου
κινητό (+357) 978 30899
κινητό (+30) 6981 817025
email: alcorfuvilla@gmail.com

Χάρτης

Φόρμα Επικοινωνίας - Achillion Luxury Corfu Villa