Traditional Villa Relax

Επισκόπηση

Η Traditional Villa Relax βρίσκεται κοντά στο χωριό Ζεφύρια, σε εξαιρετική τοποθεσία και ενδείκνυται για όσους αγαπούν την ηρεμία. Απέχει 6 χλμ. από το Σαρακήνικο, 3 χλμ. από το αεροδρόμιο και 5 χλμ. από το λιμάνι του Αδάμαντα.
Είναι χτισμένη σε Κυκλαδίτικο στυλ, πρόσφατα ανακαινισμένη, με μεγάλο κήπο, τραπεζαρία, BBQ και θέα στο βουνό. Η Traditional Villa Relax είναι πλήρως εξοπλισμένη με όλες τις σύγχρονες ανέσεις και μπορεί να φιλοξενήσει άνετα έως και 8 άτομα. Διαθέτει κουζίνα με όλα τα απαραίτητα, 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι με τηλεόραση HD και δύο καλόγουστα και πλήρως εξοπλισμένα μπάνια.
Το κάθε υπνοδωμάτιο έχει ξεχωριστή είσοδο και όλα τα δωμάτια βρίσκονται γύρω από μια μεγάλη αυλή. Έξω από την αυλή υπάρχουν 2 εξωτερικά ντους ιδανικά για μετά τη θάλασσα.
Η βίλα διαθέτει επίσης, μεγάλο χώρο στάθμευσης, δωρεάν WiFi. Όλα τα δωμάτια είναι κλιματιζόμενα και για μη καπνιστές.
Ο χώρος προσφέρεται για οικογένειες και παρέες, που θέλουν ήρεμες διακοπές κοντά στο κέντρο και τις παραλίες αλλά μακριά από τον θόρυβο. Οι ιδιοκτήτες θα κάνουν τα πάντα για να έχετε αξέχαστες διακοπές στο όμορφο νησί της Μήλου.


Γενικές παροχές (για παροχές ανά τύπο μονάδας, κλικ στις εικόνες παρακάτω)

Δωρεάν Wi-Fi, Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης δωρεάν στον χώρο του καταλύματος, Μπάρμπεκιου, Κλιματισμός, Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, Καφετιέρα, Αυλή, Κήπος, Επιτρέπονται τα κατοικίδια (κατόπιν αιτήσεως), Βεράντα, Μεταφορά από/προς το αεροδρόμιο (με χρέωση), Διευκολύνσεις για ΑμΕΑ

Διαμονή & Ενδεικτικές Τιμές ανά διανυκτέρευση*

* Κάντε κλικ σε έναν μήνα για τις τιμές του συγκεκριμένου μήνα:

Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Βίλα 110m2 (6-9 άτομα)

κατόπιν αίτησης

κατόπιν αίτησης

κατόπιν αίτησης

κατόπιν αίτησης

κατόπιν αίτησης

κατόπιν αίτησης

κατόπιν αίτησης

κατόπιν αίτησης

κατόπιν αίτησης

κατόπιν αίτησης

κατόπιν αίτησης

κατόπιν αίτησης

Βίλα 110m2 (6-9 άτομα) - Γενικές παροχές

Κλιματισμός, 3 κρεβατοκάμαρες, 1 μεγάλο διπλό κρεβάτι και 1 μονό κρεβάτι (Κρεβατοκάμαρα 1), 1 διπλό κρεβάτι (Κρεβατοκάμαρα 2), 1 μεγάλο διπλό κρεβάτι και 1 μονό κρεβάτι (Κρεβατοκάμαρα 3), Καθιστικό, 1 καναπές-κρεβάτι (Καθιστικό), Τραπεζαρία, HD TV, Ηλεκτρονικά παιχνίδια, Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, Κουζινικά σκεύη, Φούρνος, Εστίες, Φούρνος μικροκυμάτων, Ψυγείο, Καφετιέρα, Βραστήρας, Φρυγανιέρα, Μπάνιο με ντουζιέρα, Καλλυντικά μπάνιου, Σεσουάρ, Βεράντα, Σίδερο και σιδερώστρα, Αυλή, Έπιπλα κήπου, Βεράντα, Διευκολύνσεις για ΑμΕΑ

Επικοινωνία

Κατερίνα Καμακάρη: κινητό (+30) 6949 564706
Βαρβάρα Κελέκη: κινητό (+30) 6972 319611
Γιώργος Καμακάρης: κινητό (+44) 7824 105039
email: traditionalvillarelax@gmail.com

Χάρτης

Φόρμα Επικοινωνίας - Traditional Villa Relax