Santo Blue Horizon

Επισκόπηση

Το Santo Blue Horizon βρίσκεται στην καρδιά της Οίας σε εξαιρετική θέση και έχει εκπληκτική θέα. Οι τρεις τρούλοι ακριβώς μπροστά από τη βίλα με την πανοραμική θέα, έχουν μαγνητίσει τους επισκέπτες και τους φωτογράφους από όλο τον κόσμο, καθιστώντας το, το πιο δημοφιλές σημείο σε όλη τη Σαντορίνη. Το κατάλυμα είναι σε πλήρη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον της περιοχής και ακολουθεί τις αρχές της παραδοσιακής κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής.
Η βίλα αποτελείται από δύο μονάδες. Ένα παραδοσιακό σπίτι-σπηλιά κι ένα στούντιο, που σε συνδυασμό μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι 7 άτομα.
Το παραδοσιακό σπίτι είναι 80τ.μ., μπορεί να φιλοοξενήσει 4 άτομα και διαθέτει ιδιωτική είσοδο, μεγάλο εξωτερικό τζακούζι 4 ατόμων, ευρύχωρο καθιστικό, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και 2 υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και en-suite μπάνιο στο κάθε ένα. Στο πρώτο υπνοδωμάτιο υπάρχει μεγάλο μπάνιο με τζακούζι-υδρομασάζ, και στο άλλο μπάνιο με ντουζιέρα. Το "hot spot" του παραδοσιακού υπόσκαφου σπιτιού είναι η σήραγγα που οδηγεί στο ανώτερο επίπεδο, στο οποίο υπάρχει μπαλκόνι και βεράντα με μαγευτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, στην Καλντέρα και είναι ιδανικό για φαγητό και χαλάρωση.
Η δεύτερη μονάδα της βίλας είναι ένα στούντιο 25τ.μ. το οποίο έχει δική του ξεχωριστή είσοδο. Μπορεί να φιλοξενήσει 3 άτομα. Προσφέρει μπάνιο με ντους, μεγάλο διπλό κρεβάτι σε ξύλινο πατάρι και άνετο σαλόνι με ένα μονό κρεβάτι. Και οι δύο μονάδες είναι υπέροχα διακοσμημένες και πλήρως εξοπλισμένες.
Το παραδοσιακό σπίτι και το στούντιο διατίθενται ως ένα ενιαίο κατάλυμα και όχι ξεχωριστά.


Γενικές παροχές (για παροχές ανά τύπο μονάδας, κλικ στις εικόνες παρακάτω)

Κλιματισμός, Δωρεάν Wi-Fi, Τηλεόραση LCD, Δορυφορικά κανάλια, CD/DVD Player, Χρηματοκιβώτιο, Πρωινό, Βεράντα, Θέα στη θάλασσα, Θέα στην Καλντέρα

Αριθμός μονάδων (καταλυμάτων): 2

Διαμονή & Ενδεικτικές Τιμές ανά διανυκτέρευση* με πρωινό

* Κάντε κλικ σε έναν μήνα για τις τιμές του συγκεκριμένου μήνα:

Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Παραδοσιακή κατοικία 80m2 (4 άτομα) και Στούντιο 25m2 (3 άτομα)

κατόπιν αίτησης

κατόπιν αίτησης

κατόπιν αίτησης

κατόπιν αίτησης

κατόπιν αίτησης

κατόπιν αίτησης

κατόπιν αίτησης

κατόπιν αίτησης

κατόπιν αίτησης

κατόπιν αίτησης

κατόπιν αίτησης

κατόπιν αίτησης

Παραδοσιακή κατοικία 80m2 (4 άτομα) και Στούντιο 25m2 (3 άτομα) - Γενικές παροχές

Κλιματισμός, 2 διπλά κρεβάτια (παραδοσιακή κατοικία), 1 διπλό κρεβάτι και 1 μονό κρεβάτι (στούντιο), Σαλόνι (παραδοσιακή κατοικία), Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα (παραδοσιακή κατοικία), Κουζινάκι (στούντιο), Εξωτερικό Jacuzzi, Μπάνιο με μπανιέρα και Jacuzzi (παραδοσιακή κατοικία), Μπάνιο με ντουζιέρα (παραδοσιακή κατοικία), Μπάνιο με ντουζιέρα (στούντιο), Τηλεόραση LCD, Καθημερινή υπηρεσία καθαριότητας, Δορυφορικά κανάλια, δωρεάν Wi-Fi, CD/DVD Player, Βεράντα, Θέα στη θάλασσα, Θέα στην Καλντέρα

Επικοινωνία

Υπεύθυνος: Ανέστης Τούσα
κινητό (+30) 6971 759358
email: bluehorizon@outlook.com.gr

Χάρτης

Φόρμα Επικοινωνίας - Santo Blue Horizon