Tree of Life Art Hotel

Επισκόπηση

Το Tree Of Life είναι ένα σημείο συνάντησης ταξιδιωτών απ' όλο τον κόσμο, φιλικό προς τις οικογένειες, σχεδιασμένο με αγάπη προς τις τέχνες, την άνετη διαμονή και την ''τέχνη'' της φιλοξενίας.
Tο Δέντρο της Ζωής, σύμβολο σχεδόν για όλους τους πολιτισμούς, για εμάς σύμβολο αναψυχής και σύνδεση πολιτισμών και εθνικοτήτων.
Στον βόρειο άξονα του νομού Χανίων της νήσου Κρήτης, μόλις 30 βήματα από την φυσική αμμώδη παραλία της Αγίας Μαρίνας με την καταγάλανη ζεστή θάλασσα, που αν είστε τυχεροί, θα δείτε χελωνάκια caretta - caretta να εκκολάπτονται στα μέσα του καλοκαιριού.
Τα περισσότερα δωμάτια έχουν θέα στην πισίνα και στον εσωτερικό κήπο με τα πανέμορφα φοινικοειδή Γιούκα. Στο pool bar μπορείτε να γευτείτε δροσερά κοκτέιλ με φρέσκα βότανα και κρητική αλόη από τον κήπο μας.


Art Hotel

Από τα πρώτα βήματα στην είσοδο του Tree Of Life έργα ζωγραφικής, συνθέσεις σύγχρονων αντικειμένων και ρετρό (κάθε χρόνο προσθέτουν νέα έργα) και η φαινομενικά ασυνάρτητη αφθονία αντικειμένων σε συνδυασμό των αρωματικών φυτών, της Κρητικής αλόης, των γιασεμιών και φοινικοειδών Γιούκα, τα κεράκια κάθε σούρουπο, ξεκινούν να παρακινούν τις αισθήσεις των επισκεπτών στα χρώματα και αρώματα της Κρητικής γης.
Τα δωμάτια έχουν μία διαφορετική ιστορία το καθένα και διαφορετικό όνομα. Υπάρχει ένας ευγενικός σουρεαλισμός και τάσεις φολκλόρ που αγκαλιάζουν τους κοινόχρηστους χώρους, στιγμές χαλάρωσης στον μοσχοβολιστό κήπο της πισίνας με το pool bar να σερβίρει δροσερά κοκτειλ και στο σημείο συνάντησης ακούγεται το ''YAMAS'' σε πολλές γλώσσες.
Το στιλ Tree Of Life είναι ένα ταξίδι που ξεκίνησε πριν από 8 χρόνια. Από την αρχή η Αγγελική προσπάθησε να συνδυάσει τις παροχές για χαλαρωτικές διακοπές με άρωμα τέχνης και αληθινής φιλοξενίας σ' ένα από τα ωραιότερα νησιά του Κόσμου με πολιτισμό 10.000 ετών. Προτεραιότητα η τέχνη της φιλοξενίας και η αγάπη για την εξερεύνηση του νησιού. Μην διστάζετε να ζητάτε πληροφορίες για μυστικούς προορισμούς... Ξέρει τα πάντα!

Πρωινό

Μην χάσετε το πρωινό, αν και σερβίρουμε μέχρι τις 11:00 και μαζεύουμε εφόσον βεβαιωθούμε πως όλοι πήραν το πρωινό τους. ;-)
Μία εβδομάδα δεν αρκεί να δοκιμάσετε τα πάντα απ' τον μπουφέ.
Μαρμελάδες από τα χεράκια μας. καλτσουνάκια με σπανάκι, Κρητικά λαδοκούλουρα, κέικ πορτοκαλιού με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο (και αυτά από τα χεράκια μας), φρέσκα φρούτα και λαχανικά εποχής, ελληνικό γιαούρτι με θυμαρίσιο μέλι της περιοχής ή γλυκά του κουταλιού, φυσικά φρεσκοστυμμένο χυμό από ντόπια πορτοκάλια και φρέσκα αβγουλάκια όπως τα προτιμάτε (από τις κοτούλες μας).

Art Gift Shop

"Greece doesn't deserve plastic souvenirs" μας έγραψε ένας επισκέπτης από τη Φινλανδία όταν επισκέφτηκε το Gift Shop. Εδώ θα βρείτε τη συλλογή του "The Art to be Cretan" σε t-shirt και τσάντες θαλάσσης με μακέτες σχεδιασμένες από τα... χεράκια μας! :-) Το δημοφιλέστερο όλων, το YAMAS t-shirt κυκλοφορεί ήδη σε όλο τον κόσμο μιας και θα είναι φέτος (το 2020) η τρίτη χρονιά επανεκτύπωσης. Χειροποίητα κεραμικά, κηροπήγια πήλινα, μικρά αγαλματάκια με φιγούρες από τη μινωική εποχή, μαγνητάκια με σκίτσα από τα Χανιά, σαπουνάκια με ελαιόλαδο και αλόη, μέχρι και ζωγραφικά σκίτσα από αφίσες του Ελληνικού Τουρισμού τα τελευταία 70 χρόνια, είναι μερικά από τα αναμνηστικά μας.

Διαμονή & Τιμές

Pool view Studio - Art Hotel

Τα στούντιο με θέα στην πισίνα και τον κήπο είναι 20μ2, κομψά σχεδιασμένα, ψηλοτάβανα και ευάερα.

Διαθέτουν μονά κρεβάτια με ανατομικά στρώματα και ανώστρωματα για πιο ανάλαφρο ύπνο, στρωμένα με λευκά είδη βαμβακερά Nef-Nef (σιδερωμένα απ'τα χεράκια μας) Στο μπάνιο θα βρείτε καλλυντικά με βάση το ελαιόλαδο με πορτοκάλι και μέλι, στεγνωτήρα μαλλιών, παντόφλες βαμβακερές και ένα κουτάκι luxury for you! Μία μικρή κουζινούλα πλήρως εξοπλισμένη με δύο μαγειρικές εστίες και ψυγείο με κατάψυξη, όπως επίσης επιπλωμένα μπαλκόνια. Η ιστορία σε κάθε στούντιο, ο πίνακας διάσημου ζωγράφου που στολίζει το κεφαλάρι των κρεβατιών.

Superior Pool View Studio - Art Hotel

Τα Superior Studio με θέα στην πισίνα βρίσκονται στο μεσαίο κτίριο της εγκατάστασης στο ισόγειο και στον όροφο. Είναι μεγαλύτερα (25μ2) από τα στούντιο με θέα στην πισίνα και έχουν έναν καναπέ κρεβάτι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τρίτο άτομο. Εκτός από την προνομιακή τους θέση, διαθέτουν κάποιες επιπλέον παροχές όπως, κρεβάτια στρώμα-υπόστρωμα με έξτρα layer latex 5cm, άνετο μπάνιο με έξυπνη σχεδίαση ( ξεχωριστά ο νιπτήρας από το λουτρό) στήλη ντους βροχής στη χτιστή ντουζιέρα 'όπως και πετσέτες για την πισίνα ή την παραλία. Οι πίνακες επίσης στο προσκέφαλο των ενωμένων μονών κρεβατιών, στήνουν το σκηνικό της διακόσμησης με λεπτομέρειες παντού γύρω σας. Τα γιασεμιά στο τραπέζι, από τον κήπο μας!

Connected Family apartment - Art Hotel

Δύο connected family apartments (33μ2) με θέα στον δρόμο της Αγίας Μαρίνας και τον εσωτερικό κήπο με τα γιούκα ( στο 1ο κτίριο της εγκατάστασης ) αποκλειστικά στον 1ο όροφο, είναι διαμορφωμένα άνετα για να φιλοξενήσουν 4 άτομα και ιδανικά για οικογένειες. Διαθέτουν ένα κρεβάτι queen size που έχει θέα στο δρόμο και δύο μονά στο δωμάτιο που βλέπει στον κήπο. Οι μπαλκονόπορτες triplex με θερμοδιακοπή και ηχομόνωση (έχουμε και ωτοασπίδες αν σας ενοχλεί ο δρόμος). Μικρή κουζίνα, τραπεζαρία, επιπλωμένο μπαλκόνι, δύο κλιματιστικές μονάδες και μεγάλο μπάνιο με ντουζιέρα ή μπανιέρα. Πολύχρωμοι πίνακες στολίζουν και τα δύο δωμάτια και το ταξίδι ξεκινά.

Comfort Family Apt - Art Hotel

Δύο ξεχωριστά δωμάτια με δύο μπάνια αποτελούν το μεγαλύτερο διαμέρισμα ισογείου με θέα στο μικρό κήπο και τον δρόμο. Η μικρή βεράντα κάτω από τη ροδιά και τα δύο μπάνια είναι οι επιπλέον παροχές που κάνουν άνετη τη διαμονή σας είτε είστε οικογένεια είτε παρέα. Κάθε δωμάτιο διαθέτει από δύο μονά κρεβάτια και το ένα δωμάτιο συν ένα καναπέ κρεβάτι για οικογένειες 5μελείς. Διαθέτει εύχρηστη μικρή κουζίνα και επιπλωμένη βεράντα-μπαλκόνι.

Στούντιο με Queen-Size Κρεβάτι - Art Hotel

Να ζήσετε! Ελάτε να σας ευχηθούμε και να σας γλυκάνουμε με τοπικά εδέσματα και γλυκό κρασί στο Honeymoon Studio με το queen size κρεβάτι, μπουρνούζια χνουδωτά με παντοφλάκια βαμβακερά, καλλυντικά με κρέμα σώματος και κρέμα μαλλιών, μικρή κουζίνα και επιπλωμένο μπαλκόνι με θέα στο δρόμο.

Single Pool View studio - Art Hotel

Για τους single travelers ένα ισόγειο μικρό, άνετο studio με στρώμα-υπόστρωμα και ανώστρωμα, μικρή κουζίνα εξοπλισμένη πλήρως, με θέα στην πισίνα και μπαλκονάκι επιπλωμένο λίγα βήματα από την πισίνα.

Επικοινωνία

Υπεύθυνη: Αγγελική Μάρακα
τηλ. (+30) 28210 68109
email: info@treeoflifehotel.com

Χάρτης

Φόρμα Επικοινωνίας - Tree of Life Art Hotel