Blue Soul Luxury Villa

Επισκόπηση

Το Blue Soul Luxury Villa βρίσκεται στο παραδοσιακό χωριό της Έξω Γωνιάς. Ένα χωριό με πολλά μικρά εκκλησάκια και πλακόστρωτα μονοπάτια που αξίζει να εξερευνήσεις. Βρίσκεται στη μέση του βουνού πηγαίνοντας προς τον Πύργο και αυτό δίνει την δυνατότητα στον επισκέπτη του Blue Soul Luxury Villa να έχει μια απίστευτη θέα στη θάλασσα, στο βουνό, στην πόλη και στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης.
Είναι προσφάτως ανακαινισμένο με όλες τις ανέσεις και ιδανικό για ζευγάρια και μικρές οικογένειες με 1 ή 2 παιδιά για να χαλαρώσουν μακριά από το πλήθος και τον θόρυβο.
Με μεγάλες αυλές και έπιπλα εξωτερικού χώρου όπως σαλόνι και ξαπλώστρες με ομπρέλες για ατελείωτες ώρες ηλιοθεραπείας κάτω από τον καυτό ήλιο της Σαντορίνης και μεγάλη τραπεζαρία για να απολαμβάνει το πρωινό του χαζεύοντας την ανατολή του Ηλίου. Και βέβαια, ένα μεγάλο θερμαινόμενο Jacuzzi τεσσάρων ατόμων για ιδιαίτερες στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας για να συμπληρώσει ο επισκέπτης την πολυτελή διαμονή του.


Γενικές παροχές

Υδρομασάζ, Jacuzzi, Κλιματισμός, Δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους, Τηλεόραση με επίπεδη οθόνη, Έπιπλα εξωτερικού χώρου, ξαπλώστρες (βεράντα), Ομπρέλα ηλίου, Πετσέτες πισίνας/παραλίας , ιδιωτική βεράντα, Κήπος, Αίθριο, Ιδιωτική είσοδος, Γρήγορο check in/check out, Απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλους τους χώρους, Δεν επιτρέπονται κατοικίδια, Πεζοπορία, Ενοικίαση αυτοκινήτου, Οργάνωση εκδρομών, Μεταφορά από/προς το αεροδρόμιο/λιμάνι (με χρέωση), Χώρος στάθμευσης στον δρόμο

Διαμονή & Ενδεικτικές Τιμές ανά διανυκτέρευση*

* Κάντε κλικ σε έναν μήνα για τις τιμές του συγκεκριμένου μήνα:

Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Βίλα 50m2 (3 άτομα)

κατόπιν αίτησης

κατόπιν αίτησης

κατόπιν αίτησης

κατόπιν αίτησης

κατόπιν αίτησης

κατόπιν αίτησης

κατόπιν αίτησης

κατόπιν αίτησης

κατόπιν αίτησης

κατόπιν αίτησης

κατόπιν αίτησης

κατόπιν αίτησης

Βίλα 50m2 (3 άτομα) - Γενικές παροχές

1 Διπλό Κρεβάτι, Καναπές-διπλό κρεβάτι, Δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους, Κλιματισμός, Τηλεόραση με επίπεδη οθόνη, Μπάνιο με ντουζιέρα, Πετσέτες, Δωρεάν προϊόντα περιποίησης, Σεσουάρ, Λευκά είδη, Ντουλάπα, γκαρνταρόμπα, Κουζινικά σκεύη, Ηλεκτρικός βραστήρας, Ψυγείο, Εστίες, Συσκευή καφέ/τσαγιού, Τραπέζι φαγητού, Αίθριο, Μπαλκόνια, ιδιωτική βεράντα, Κήπος, Θέα στη θάλασσα, Θέα στον κήπο, Θέα στο βουνό, Έπιπλα εξωτερικού χώρου, ξαπλώστρες (βεράντα), Υδρομασάζ, Jacuzzi, Ομπρέλα ηλίου, Πετσέτες πισίνας/παραλίας , Απλώστρα ρούχων, Σίδερο ρούχων, Προϊόντα καθαρισμού, Πεζοπορία, Ιδιωτική είσοδος, Γρήγορο check in/check out, Απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλους τους χώρους, Δεν επιτρέπονται κατοικίδια, Χώρος στάθμευσης στον δρόμο

Επικοινωνία

Υπεύθυνος: Δημήτριος Κοτρώτσος
κινητό (+30) 6944 363913
email: bluesoulluxuryvilla@gmail.com

Χάρτης

Φόρμα Επικοινωνίας - Blue Soul Luxury Villa

 
Close
×

Σεζόν 2024


Αγαπητοί επισκέπτες!

Σας περιμένουμε να σας γνωρίσουμε και να διασσφαλίσουμε για εσάς μια αξέχαστη διαμονή.
Κάντε την κράτησή σας Σήμερα μέσω της ιστοσελίδας μας και κερδίστε έκπτωση έως και 20%.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περαιτέρω ενημέρωση.