clickhere για τη σελίδα επιλογής γλώσσας!
clickhere για την κεντρική σελίδα των Σπουδών!
Θεσσαλονίκη! Λάρισα! Ιωάννινα! Βόλος! Πάτρα! Αθήνα! Χανιά! Ηράκλειο!

Αθήνα - Σπουδές
Γυμνάσια  Κολέγια  Κομμωτική & Αισθητική  Λύκεια  Ναυτιλιακά
Νηπιαγωγεία  Ξένες Γλώσσες  Οικονομία - Διοίκηση  Πληροφορική  Τέχνες 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ
ΙΔΡΥΜΑ (LINK)
ΛΟΓΟΤΥΠΟ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΔΙΟΙΚΗΣΗ /
ΚΟΛΕΓΙΟ 
AMERICAN COLLEGE OF GREECE 
 
Το American College of Greece, που αποτελείται από το Pierce College, το Junior College και το Deree College, συνεχίζει μια επιφανή ιστορία 125 ετών, ακαδημαϊκής παράδοσης και ανάπτυξης. Το Κολέγιο είναι το παλαιότερο και μεγαλύτερο ανεξάρτητο, αμερικανικό σχολείο στην Ευρώπη, με πάνω από 8.000 μαθητές. Δώδεκα δεκαετίες συνεχούς και αφοσιωμένης υπηρεσίας, έχουν οδηγήσει στη δημιουργία ενός ιδρύματος μεγαλύτερου και πιο ποικιλόμορφου από εκείνο που οι ιδρυτές του μπορούσαν να οραματιστούν. Σχεδόν 20.000 απόφοιτοι ζουν σε 39 χώρες, και αποτελούν μια ορατή δύναμη στις επιχειρήσεις, τις τέχνες και τα επαγγέλματα.

Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή, Αθήνα
τηλ. 210 6009800 φαξ 210 6009811
 
ΤΕΧΝΕΣ  AKTO Art & Design 
 
Ο Αθηναϊκός Καλλιτεχνικός Τεχνολογικός Όμιλος ( AKTO ) είναι σήμερα ο μεγαλύτερος εκπαιδευτικός φορέας στον τομέα των Eφαρμοσμένων Kαλών Τεχνών και του Σχεδιασμού στην Ελλάδα. Μέσα από τη μακρόχρονη εξειδίκευσή του, έχει καταξιωθεί σε ειδικούς και κοινό για την εξαιρετική ποιότητα των σπουδών που προσφέρει. Από το 1991 ο ΑΚΤΟ αποτελεί επικυρωμένο κολέγιο του Middlesex University του Λονδίνου, και οι φοιτητές του ΑΚΤΟ λαμβάνουν πτυχίο του Middlesex University με την αποφοίτηση τους.

Ο ΑΚΤΟ προσφέρει 2ετή ή 3ετή προγράμματα φοίτησης στους τομείς Καλών Τεχνών (Εφαρμοσμένη Ζωγραφική, Φωτογραφία, Σκίτσο Comics Cartoon), Εφαρμοσμένων Καλών Τεχνών (Γραφιστική, Αρχιτεκτονική Εσωτερικών χώρων και Διακόσμηση, Μελέτη & Σχεδιασμός Βιομηχανικών Προϊόντων, Σχεδιαστές Μόδας) και Interactive Multimedia (3D Animation & Multimedia Production, Computer Graphics - D.T.P, Σχεδιαστές CAD/CAM). Ο ΑΚΤΟ προσφέρει επίσης πρόγραμμα Master of Arts in Design (Graphic, Interior, Industrial, Product, Fashion, Photography, Illustration, 3D Animation).

3ης Σεπτεμβρίου 24, Αθήνα
τηλ. 210 5230130 φαξ 210 5237464
 
ΚΟΜΜΩΤΙΚΗ - ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ  ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ Κομμωτική Παιδεία & Αισθητική 
 
Οι σχολές "Ν.Αμάραντος" λειτουργούν από το τέλος της δεκαετίας του '50 όταν ο Ν.Αμάραντος συνέλαβε της ιδέα ίδρυσης της 1ης συγκροτημένης Σχολής Κομμωτών. Και η πιό ζωηρή φαντασία δεν θα μπορούσε ποτέ να υπολογίσει τον βαθμό εξέλιξης αυτού του εγχειρήματος, που μετέτρεψε μιά τεχνική σχολή σε κυψέλη δημιουργίας νέων ανθρώπων και φυτώριο χιλιάδων νέων κομμωτών μέσα από το οποίο έχουν αποφοιτήσει χιλιάδες σημερινοί επαγγελματίες κομμωτές σε όλη τη χώρα και το εξωτερικό.

Με το κύρος μιάς μεγάλης, μακροχρόνιας παράδοσης συνεχίζεται η επιτυχημένη εκπαιδευτική παρουσία των σχολών με τα Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών "Ν.Αμάραντος/Eurocoiffure" και το Ιδ. Τ.Ε.Ε. "ΑΜΑΡΑΝΤΕΙΟΣ".

Ακαδημίας 78, Αθήνα
τηλ. 210 3800237 φαξ 210 3804701
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΔΙΟΙΚΗΣΗ /
ΚΟΛΕΓΙΟ 
THE AMERICAN UNIVERSITY OF ATHENS 
 
Το American University of Athens (AUA) ιδρύθηκε το 1982 και είναι ένα καταξιωμένο κολέγιο αναγνωρισμένο από την Επιτροπή Ανεξάρτητων Κολεγίων και Σχολών για την απονομή πτυχίων Bachelor’s και Master’s. Με μεικτή φοίτηση σε όλα τα τμήματα, στο AUA είναι εγγεγραμμένοι περίπου 1.000 φοιτητές, από τις Η.Π.Α., την Ελλάδα και 38 άλλες χώρες.

Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 45 προπτυχιακά προγράμματα σε τρεις Σχολές, και να συνεχίσουν για μεταπτυχιακά σε 8 ειδικότητες. Το μικρό μέγεθος των τάξεων, η χρήση των Αγγλικών στην εκμάθηση, οι εκπαιδευτικοί, το πρόγραμμα μαθημάτων και η μεθοδολογία εκμάθησης υψηλού επιπέδου, κάνουν το AUA ένα από τα πιο ανταγωνιστικά εκπαιδευτικά ιδρύματα στην Ευρώπη. Το πανεπιστήμιο χωρίζεται στις Σχολές Διοίκησης Επιχειρήσεων, Επιστημών και Μηχανικής, Ελεύθερων Τεχνών, και στη Μεταπτυχιακή Σχολή.

To AUA χωρίζεται σε τρία campus στο κέντρο της Αθήνας. Οι μαθητές έχουν πρόσβαση στη βιβλιοθήκη του AUA που διαθέτει μια ευρεία επιλογή βιβλίων και slides, αίθουσες πληροφορικής και εργαστήρια βιολογίας, χημείας και ηλεκτρονικών εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Πατριάρχου Ιερεμίου 17, Αθήνα
τηλ. 210 7259301, 7259302, 6470000 fax 210 7259304
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΔΙΟΙΚΗΣΗ  BCA BUSINESS STUDIES 
 
Οι σπουδές στο BCA είναι μια πολύ σημαντική επένδυση ζωής. Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να αυξήσετε σημαντικά τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας, να αποκτήσετε καινούργια ενδιαφέροντα, να συναντήσετε νέους φίλους, να εξοπλιστείτε με ουσιαστικά προσόντα στα οποία θα στηρίξετε το μέλλον σας. Τμήματα σπουδών: Business Management, Shipping & Transport, Business Computing, Hotel & Tourism Management. Πτυχία: Bachelor's και Master's.

Περιοχή Χίλτον, Αθήνα
τηλ. 210 7253783-7
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΔΙΟΙΚΗΣΗ /
ΚΟΛΕΓΙΟ 
ΕΛΛΗΝΟ-ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΚΟΛΕΓΙΟ 
 
Το ΕΛΛΗΝΟΒΡΕΤΑΝΙΚΟ λειτουργεί από το 1989 και προσφέρει σε αποφοίτους λυκείου τη δυνατότητα παρακολούθησης Ευρωπαϊκών Πανεπιστημιακών Σπουδών χωρίς να φύγουν από την Ελλάδα. Αυτό επιτεύχθηκε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Ουαλίας, το οποίο έχει πιστοποιήσει την λειτουργία του ΕΛΛΗΝΟΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ. Σήμερα το ΕΛΛΗΝΟΒΡΕΤΑΝΙΚΟ προσφέρει προγράμματα Σπουδών του Πανεπιστημίου της Ουαλίας με τρεις διαφορετικούς τρόπους:: Τετραετή και τριετή Προγράμματα σπουδών για απόκτηση BACHELOR στην Ελλάδα. Διετή Προγράμματα στην Ελλάδα και διετή στην Βρετανία για απόκτηση BACHELOR εκεί. Μεταπτυχιακά Προγράμματα στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA).

Ρεθύμνου 2 (Μουσείο), Αθήνα
τηλ. 210 8217710 / 8229272 φαξ 210 8215025
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΔΙΟΙΚΗΣΗ  ICBS BUSINESS STUDIES 
 
Το ICBS Business School ιδρύθηκε το 1977 από μια ομάδα επιστημόνων με σκοπό να καλύψει την ανάγκη για επιχειρησιακή εκπαίδευση (Business studies). Προσφέρει εκπαίδευση κατά τα βρετανικά και αμερικανικά πρότυπα, προγράμματα σπουδών προσαρμοσμένα στις ανάγκες της αγοράς, καθηγητές που συνδυάζουν την ακαδημαϊκή υποδομή με την πρακτική εμπειρία και ολιγομελείς τάξεις ώστε να αναπτύσσεται αμεσότητα, γόνιμο εκπαιδευτικό κλίμα και να διευκολύνεται η μάθηση. Προγράμματα Bachelor, MBA και MA.

Λεωφ. Ιωνίας 200 & Ιακωβάτων, Αθήνα
τηλ. 210 2114671-4 φαξ 210 2114675
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΔΙΟΙΚΗΣΗ  iCON International Training 
 
Η iCon International Training (www.icon.gr) είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος στην Ελλάδα του κορυφαίου βρετανικού πανεπιστημίου University of Leicester. Φιλοσοφία και αποστολή της iCon είναι η προβολή στην Ελλάδα εξ αποστάσεως Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων σπουδών α) με υψηλή διαχρονική αξία και β) με άνετες συνθήκες. Στα πλαίσια του στόχου αυτού, προωθεί τα προγράμματα του Πανεπιστημίου του Λέστερ σε όλη την Ελλάδα με το «Σύστημα Ολοκληρωμένης Υποστήριξης» που έχει αναπτύξει και εφαρμόζει και δίνει τη δυνατότητα απόκτησης αυθεντικών πτυχίων, μεταπτυχιακών & διδακτορικών με ευέλικτη μάθηση. Η μεγάλη αξία των προγραμμάτων οφείλεται στη φροντίδα της iCon α) να προσφέρει σύγχρονες ειδικότητες με μεγάλη ζήτηση, β) να αντιπροσωπεύει Πανεπιστήμια και Τμήματα Σπουδών γνωστά, καθιερωμένα και υψηλού επιπέδου και φήμης, γ) οι σπουδαστές να λαμβάνουν τίτλους μόνο αυθεντικά πανεπιστημιακούς (όχι Κέντρων Ελευθέρων Σπουδών ή Επιμελητηριακών ή “Κοινωφελών” οργανισμών) και διεθνούς κύρους (όχι τοπικής εμβέλειας) που δίνουν διεθνή και διαρκή αναγνώριση, ακτινοβολία και επαγγελματική καταξίωση στους αποφοίτους, δ) οι σπουδαστές να ολοκληρώνουν αυτούσια τα προγράμματα των Πανεπιστημίων απ’ όπου και εάν βρίσκονται χωρίς καμία υποχρέωση παρακολούθησης μαθημάτων.

Νότη Μπότσαρη 17 και Δημητρακοπούλου (στάση μετρό Συγγρού-Φιξ), Αθήνα 11742
τηλ. 210 9248534 / 9248065 φαξ 210 9248695
 
ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ  ΓΑΛΛΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΘΗΝΩΝ 
 
Το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών προσφέρει μαθήματα γαλλικών σε όλες τις ηλικίες, στο δικό σας ρυθμό, ανάλογα με τις ανάγκες σας, με το δικό σας τρόπο, στην ειδικότητά σας και στον τόπο εργασίας σας (μαθήματα σε επιχειρήσεις), Για όσους επιθυμούν να συνεχίσουν την εκμάθηση των γαλλικών, προσφέρονται Τμήματα Γαλλικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας (Sorbonne), Γαλλικά των Επιχειρήσεων (DAFA de la Chambre de Commerce et d’ Industrie de Paris), Σύγχρονη Φιλολογία (DEUG et Licence de Paris IV-Sorbonne), Επαγγελματική μετάφραση (CEFTP et Strasbourg II) και λογοτεχνική μετάφραση, και Διαχείριση Πολιτιστικών Θεμάτων (Diplοme Universitaire de Paris IX-Dauphine). Επίσης, μπορείτε να τελειοποιήσετε την πρακτική σας στη διδασκαλία της γαλλικής ως ξένης γλώσσας (CAPE FLE).

Σίνα 31, Αθήνα
τηλ. 210 3398600 φαξ 210 3646873
 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ  INTERFACE - BUSINESS & INFORMATION TRAINING 
 


Λεωφ. Πειραιώς. 35 & Κονδύλη, Αθήνα
τηλ. 210 4855000
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΔΙΟΙΚΗΣΗ /
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ 
IST STUDIES 
 
Από την ίδρυσή του, βασικός σκοπός του IST Studies ήταν η παροχή σπουδών πανεπιστημιακού επιπέδου στην Ελλάδα. Η μέχρι τώρα πορεία του στον χώρο της εκπαίδευσης είχε σαν αποτέλεσμα τη διεθνή αναγνώριση των ακαδημαϊκών του προγραμμάτων. Από το 1992, για την υλοποίηση των προγραμμάτων του στην Ελλάδα, το IST Studies συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιο του Hertfordshire της Μεγάλης Βρετανίας και οι φοιτητές αποκτούν, μετά από τριετή φοίτηση, πτυχία Bachelor's και Master's του Πανεπιστημίου στους ακόλουθους τομείς: Πληροφορική, Επιχειρησιακές Σπουδές και Ανθρωπιστικές Σπουδές.

Πειραιώς 72, Μοσχάτο, Αττική
τηλ. 210 5227088 φαξ 210 5226084
 
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ - ΓΥΜΝΑΣΙΟ - ΛΥΚΕΙΟ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΚΑΡΓΑΚΟΥ 
 
Ένα δυναμικό σχολείο που λειτουργεί σε ένα ιδιόκτητο, άνετο φωτεινό και καλαίσθητο κτίριο. Ιδρύθηκε το 1959 από την φιλόλογο Β. Καργάκου. Περιλαμβάνει παιδικό σταθμό, νηπιαγωγείο, γυμνάσιο, λύκειο. Σε ένα ιδανικό και ήρεμο περιβάλλον στην μαγευτική φύση της Κηφισιάς, το παιδί ζει, μαθαίνει, καλλιεργείται. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στις ξένες γλώσσες και την πληροφορική. Ο συνεχής εκσυγχρονισμός, η άρτια οργάνωση και η αγάπη για το παιδί, είναι ο οδηγός, στο δύσκολο αυτό έργο της εκπαίδευσης.

Το επίλεκτο επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό, οι ειδικοί επιστημονικοί συνεργάτες, οι υπεύθυνοι οδηγοί και συνοδοί των σχολικών λεωφορείων, λειτουργούν όλοι με άψογο επαγγελματισμό, υπηρετώντας με συνέπεια τον κοινό στόχο.

Παλαιών Πατρών Γερμανού 1, Κηφισιά, Αττική
τηλ. 210 6233024-6 φαξ 210 8088315
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΔΙΟΙΚΗΣΗ /
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ 
ΚΟΡΕΛΚΟ 
 
Η ΚΟΡΕΛΚΟ αποτελεί την ιδανική επιλογή, καθώς, με την εμπειρία και την πρωτοπορία του στο xώρο των computers, εγγυάται ότι σε δυο xρόνια θα είσαι απόλυτα έτοιμος να εργαστείς σε έναν κόσμο όπου n επανάσταση της Πληροφορικής έxει επικρατήσει. Προσφέρει εξειδίκευση στους τομείς Οικονομίας και Διοίκησης, Πληροφορικής και Ηλεκτρονικής.

Βερανζέρου 1, Πλ. Κάνιγγος, Αθήνα
τηλ. 210 3303333 φαξ 210 3303336
 
ΤΕΧΝΕΣ  ORNERAKIS School of Cartoon & Animation 
 
Η σχολή "Ορνεράκη", έχει το όνομα του ιδρυτή της, του γνωστού σκιτσογράφου Σπύρου Ορνεράκη.
Συνεργάζεται με το Edimburgh College of Art (ECA) και παρέχει Β.Α of Art με ένα χρόνο φοίτηση στο πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου.
Είναι η μοναδική, εξειδικευμένη σχολή στην Ελλάδα, με ολοκληρωμένες σπουδές σκίτσου, εικονογράφησης, κόμικς, Animation, Computer Graphics, γραφιστικής σε πανεπιστημιακό επίπεδο.
Στόχος της σχολής, είναι η κατάκτηση του υψηλότερου επιπέδου μόρφωσης και ο στόχος αυτός πραγματοποιείται από ομάδα γνωστών καλλιτεχνών με μεγάλη επαγγελματική πείρα, που βοηθούν τον σπουδαστή να έχει πλήρη γνώση των απαιτήσεων της αγοράς εργασίας.

Θήρας 19, πλ. Αμερικής, Αθήνα
τηλ. 210 8665611
 
ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΔΙΟΙΚΗΣΗ  SBE Shipping & Business Education 
 
Το SBE College (Shipping Business Education) σε συνεργασία με το Βρετανικό πανεπιστήμιο Liverpool John Moores, παρέχει εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα ακαδημαϊκά προγράμματα στους παρακάτω κλάδους. Ανεπιφύλακτα σας προτείνουμε να επιλέξετε ένα από αυτούς, διότι ανήκουν στις μη κορεσμένες ειδικότητες, με δυνατότητα επαγγελματικής εξέλιξης όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλες τις χώρες της Ευρώπης.

Σε 3 χρόνια μπορείτε να αποκτήσετε Bachelor Degree σε Shipping & Transport Management, Banking Systems & Finance, Management & Economics, Tourism Management, Logistics & Distribution Management, Modern Law & Marine Insurance, Marketing και Public Relations και να συνεχίσετε για Master Degree σε Maritime Operations Management, Marine & Offshore Engineering, Technology Management, Electronics & Control Systems, International Banking & Finance, Marketing, Tourism & Leisure Management Development και Education Management.

Ολυμπίας 1 & Γ. Λαμπράκη 85, Πειραιάς
τηλ. 210 4129814 / 4114763 φαξ 210 4274019
 

clickhere για την αρχική σελίδα!

©2003-2004 clickhere.gr, All rights reserved